2010. március 31., szerda

Mit eredményez a rossz testtartás?

Mostanában az Alkonyat-mániának köszönhetően számos divattal foglalkozó oldalon belefutok Kristen Stewart-ba. Minden alkalommal konstatáltam, hogy akármennyire szuper és méregdrága kreációt visel, valahogy nem stimmel az összképpel valami.
(Nem a rajongók lelkébe szeretnék most beletaposni, csak érdemes megfigyelni)


És addig addig néztem amíg rájöttem, hogy igen a ruhája gyönyörű( már amikor) de egyáltalán nem tudja hordani.Hogy konkrét legyek, egyszerűen szörnyű a testtartása. Igaz hátulról nem látszik, de a vállai annyira előreesnek, hogy megjelenik egy kép bennem a görbe hátáról is.


Ez késztetett arra, hogy az utcán járó-kelő embereket is megfigyeljem, és azt kell hogy mondjam, a testtartás manapság egyre nagyobb probléma. Lehet ugyanis egy ruha szép, és még jól is állhat, de ha nem tudod hordani inkább fel se vedd.Ez pedig mindenkire igaz, attól függetlenül hogy férfi vagy nő. Ráadásul nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is. Bár igaz ami igaz, a mai világban az embernek fontosabb a kiállása, mint az egészsége.


A tavaszi divattal már többé kevésbé úgyis tisztában vagy, talán már a gardróbodat is felfrissítetted ennek megfelelően. Már csak arra kell figyelned, hogy ne görnyedj össze a ruháidban. Talán ez a legnagyobb stílustipp amit adni tudok Neked. Először nehéz lesz egész nap odafigyelned arra, hogy hogyan ülsz és állsz, de amint megszokod meg fog térülni az erőfeszítésed.


És még valami ami fontos lehet a jövőre nézve: figyelj rá, hogy azért mert valami kapható a méretedben, még nem jelenti azt, hogy előnyös és jól áll. Ilyenkor ne hallgass az eladóra, ő csak az árut akarja tovább adni. (Számtalan fotót készíthetnék megsértve egy rakás ember személyi jogait, hogy példaként demonstráljam).

És ha valami nem áll jól az alakodon, azon sajnos még a legszebb testtartás sem segít:)

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...