2010. március 5., péntek

A sztárok így hordják

Igaz minket az időjárás-jelentés még hóval riogat, de persze a világ másik felén ahol több a napfény és a csillogás, már hordják a legújabb trendeket. Íme néhány példa, hogy a hollywood-i csillagok miként építik be a legújabb darabokat ruhatáraikba. Diane Kruger híres arról, hogy nem alkalmaz saját stylist-ot és a képet elnézve miért is tenné? Úgy tűnik pontosan tudja, hogy mi áll jól neki. Az apróvirágos ruha kiemeli a bőrét, a vékony fekete öv pedig a derekat hangsúlyozza. Amint látjuk, egy ilyen anyaghoz hangsúlyos kiegészítő egyáltalán nem szükséges.

Tudjuk, a csíkos megint/mindig divatba jön, ezért a Halle Berry-féle "A-listás" sztárok sem mondanak le róla. Nekem kifejezetten tetszik, ahogy fényes fekete cicanadrággal és a fekete blézerrel összhangba hozta az egész öltözékét. Másolandó!

Miranda Kerr modellszakmájából adódóan mindig telitalálattal nyúl bele a legújabb trendekbe.Ez a világos blézer kiemeli még a visszafogott sminkjét is. A színek harmóniája pedig kifogástalan.

Az örökösen szexszimbólumnak kikiáltott Scarlett Johansson nem hazudtolja meg, hogy címét jogosan érdemli ki évről évre. A csipke az igazi nőiességet szimbolizálja és csak sejteti a színésznő idomait. Egyáltalán nem visszafogott, de mégis nagyon elegáns.


Akár tavasz, akár ősz a ballonkabát még mindig reneszánszát éli. Itthon az üzletek polcain színesebbnél színesebb darabokkal találkozhatunk, de Alexa Chung példája jól mutatja, hogy egy egyszerű drapp-ban pompázó ballon is mennyire tökéletes választás.

Talán nem olyan ütemben, mint Hollywood, de szépen lassan mi is elkezdjük követni a kifutók trendjeit. Remélem sikerült egy kis inspirációt nyerned ebből a bejegyzésből.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...