2010. március 20., szombat

Segíts Haitin Te is!

A Haitin történt földrengés óta ugyan eltelt már egy kis idő, de a segítségért indított mozgalmak még most is tartanak, sőt újabbak is jelennek még meg.

A legújabb segélyakció keretében most a Valentino dobott piacra egy pólót, a Francesca Rava Alapítvánnyal együttműködve. A dzsörzé és csipke kombinációjú fehér pólók darabja 395 dollárba kerül, a befolyt pénzt pedig a károsult gyermekek megsegítésére fordítják. Így akik úgy érzik, hogy megengedhetik maguknak hogy mélyebben a zsebükbe nyúljanak, azok már az A-listás tervező kollekciójából is választhatnak.




A felső tervrajza

A kivitelezés

Nekem személy szerint egyébként nagyon tetszik, Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli (a Valentino-ház kreatív igazgatói) olyan felsőt kreáltak, ami mindenhez megy, hiszen a fehér mindig adu-ász, ráadásként pedig a nőies stílus-t ötvözték a laza sportossal. Én mindenképpen hordanám, ha lenne most hirtelen 76. 500 Ft-om egy ilyen jellegű kiadásra.

Egy dolog érdekelne engem viszont, hogy miért nem terveztek hozzá valamilyen ruhadarabot férfiaknak, elvégre a segítség mindkét nem ügye. Persze aztán lehet, hogy még nekik is eszükbe jut.

Aki azonban nem engedhet meg magának egy ilyen darabot,de támogatni szeretné az országot annak a New Yorker pont ideális lesz. A New Yorker tulajdonosa, Friedrich Knapp március 1-jétől ugyanis piacra dobta az I Love Haiti kollekciót, mely női és (szerencsére) férfi pólókból áll darabonként 1490 forintos áron.

Az üzletlánc ezzel a misszióval szintén a földrengés minden áldozatán szeretne segíteni. Ami viszont számomra kicsit érdekes, hogy csak az összeg felét ajánlják fel. Ez az összeg nem vág földhöz senkit sem szerintem, ezért nem értem, hogy egy ekkora hálózat, mint a New Yorker miért akar belőle profitálni, ha egyszer nem az a lényeg. Nos ők tudják. Aki segíteni szeretne annak adottak a lehetőségek.:)

Ráadásként ez a felső bármikor hordható, mert az embert mindig emlékeztetni fogja arra, hogy ilyen katasztrófa bárhol, bármikor, bárkivel megtörténhet...

Neked mi a véleményed ezekről a mozgalmakról? Kommenteld vagy írd meg bátran a be-glamorous@windowslive.com-ra.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...