2011. december 21., szerda

Hétvégi tipp - monokróm színezve

A fekete-fehérről minden eszedbe juthat, csak az nem, hogy iskolai ünnepségeken, megbeszéléseken vagy vizsgákon kívül máshová is felvedd. Pedig ha kicsit tovább gondolod ezt a két színt, és megspékeled egy harmadikkal eleresztve kicsit a fantáziádat, akkor igazán izgalmas szettet kaphatsz, ami szolid, de mégis kitűnik a tömegből. A két alapdarab pedig biztosan most is ott lapul a ruhatáradban, és csak arra vár, hogy bevesd...

Igazából mindegy, hogy milyen típus vagy, nőies vagy sportos, bevállalós vagy konzervatív, ezt a vonalat a saját stílusodhoz tudod könnyedén szabni. Ha elegánsabb vagy a hétköznapokon is, akkor most válassz fekete ceruzaszoknyát, hozzá egy könnyed fehér inget (az ujj hossza attól függ, kint vagy bent tartózkodsz majd benne). A lényeg úgyis a kiegészítőkben lesz, ami bármilyen színű lehet - én példaként kéket és pirosat hoztam, de nagyon szép lehet egy élénk sárga vagy pink is.

A trend lényege tehát, hogy a ruháid - esetleg cipőd - maradjanak feketében és fehérben, az összes többi kiegészítődet viszont csoportosítsd egy szín köré. A kényelmesebb típus vagy, akkor válassz fekete farmert és hozzá egy szép fehér felsőt. Ha van garbód, akkor ahhoz mindenképpen egy hangsúlyos nyakláncot válassz: a lánc finoman előbukkan majd a lehajtott rész alól és rád vonzza a figyelmet.

Ehhez az outfithez nagyon jól fog állni egy szép füstös smink, de egy elegáns fekete tusvonal élénk rúzzsal is. Hogy még különlegesebb legyél, használj apró csillámokat a szemed körül (ma már rengeteg csillámos szempillaspirált vagy szemceruzát találsz a drogériákban.) Így a visszafogott ruhád mellé szikrázó tekintetet kapsz.

Valójában nagyon egyszerű ötlet, de lehet, hogy mégis ezzel fogsz kitűnni a többiek túlgondolt tiritarka ruhái közül. Arról nem is beszélve, hogy a színeket meg is fordíthatod egy fehér szoknyával/nadrággal és fekete felsőrésszel.( Ez esetben a színes kiegészítőket - övek, karkötők, koktélgyűrűk..stb. - alulra koncentráld. Ugye, hogy máris nem hétköznapi? :)

Puszi: T

2 megjegyzés:

  1. szia! most találtam rá a blogodra, tetszik, így tovább! látom, elég régóta blogolsz... érdekes, hogy nekem is pont 31 olvasóm van. vagyis neked mostmár 32:) sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Szia Roni! Köszönöm szépen a dicséretet! Viszonylag régóta írok, inkább olyan bejegyzéseket, amik minden évben megállják a helyüket. Mondhatni az "eldugott bloggerek" csapatát gyarapítom :) Sok sikert Neked is a blogoláshoz, és még legalább ennyi olvasót! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...