2011. december 26., hétfő

Ajándékot a táskádnak - BrightMe táskatartó

Télvíz idején különösen időszerűnek érzem ezt a posztot, így nagyon örülök neki, hogy a trnd Central Eastern Europe Kft. jóvoltából írhatok nektek a legújabb "szerzeményemről". Ilyenkor télen mikor minden saras, latyakos, vizes, havas, az embernek nincsen kedve túl sokat a természetben időzni, így ha ki is mozdul, valószínűleg egy gyorsétteremben, kávézóban, cukrászdában találja magát hamar. (Mert ugye a magyar ember szeret enni, és gyakorta hódol is ennek az elfoglaltságnak.)

Ilyenkor mindenki hozza be magával az üzlethelyiségekbe a csizmáján a koszt, és nem nagyon van huzalmunk rá, hogy letegyük a ne adj Isten néhány napja beszerzett vadonatúj táskánkat. Így 1. vagy szorongatjuk az ölünkben vagy 2. plusz helyet foglalunk vele egy széken, ami nagyobb baráti társaság esetében nem igen szerencsés választás. Van azonban egy 3. megoldás, ami a BrightMe táskatartó személyében érkezett meg hozzám néhány napja.

Ahogy a képen is láthatod, nagyon apró így bármelyik táskában elfér (akár a táskád díszeként), mégis hasznos kis találmány. Mikor kibontottam a csomagot, bevallom őszintén fogalmam sem volt, hogy hogy is lehet ebből táskatartót varázsolni, de egy jó fél órás feszegetés után rájöttem a dolog szó szerinti nyitjára.

Ha Neked is elkélne hozzá majd egy kis használati útmutató itt a gyors segítség: a bal oldalon erőteljesen kirántod a fülét (ne aggódj, nem fog eltörni, mert nem kapcsok tartják, hanem a fémbe szerkesztett bemélyedés) majd az óramutató irányával megegyező módon kitekered a fülét. Ezek után a tartó - még a tartóhoz - kapcsolódó részét picit meghúzod, így a fül 360°-ban forgatható lesz.

Sajnos nem találtam olyan vékony asztallapot itthon, amin meg tudnám mutatni, de az éjjeli szekrény oldalán jól látszik, hogy hogyan működik. Valamint, hogy "használat közben" is látható legyen, eszköz híján a kilincsre tettem (természetesen nem oda való:)

Nagyon masszív kis szerkezetet, a közvetítők elmondása alapján akár 8 kg-ot (!) is elbír, így nem okozhat gondot egy nagyobb méretű táska felakasztása sem. A következő honlapon pedig Te is megrendelheted. Íme még néhány darab, ha az általam bemutatott nem keltette fel az érdeklődésedet, vagy túldíszítettnek tartod. Az árak 3000-3500 Ft körül mozognak.




Szerintem nem vészes beruházás, ha arra gondolsz hány táskád minőségét óvod meg vele a jövőben. Meg persze ajándéknak sem utolsó. Én biztosan sokat fogom használni, és ez nem marketingduma nekem elhiheted! :)

Puszi: T

Képforrás: brightme.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...