2011. december 27., kedd

Év végi inspiráció

Talán még vacillálsz rajta, hogy milyen lenne a tökéletes outfit az év utolsó napjára. Az egyik legfontosabb dolog ilyenkor, hogy mindig legyen rajtad valami csillogó, ami nem csak a megjelenéseden, de a hangulatodon is garantáltan emelni fog. A kék-arany párosítás méltó lehet arra, hogy ezzel zárd az évet. A szetted ihletője pedig Blake Lively a Gossip Girl sokak által irigyelt stílusikonja.

A szettben ugyan hangsúlyos szerepet kap a fehér trikó, de ha nem a blézered, hanem a felsőd pompázik arany színben, nyugodtan kihagyhatod. Leginkább a sötét- és királykék darabokban gondolkodj, de ha szövetnadrág híján vagy, egy szép kék farmert is nyugodtan felhúzhatsz. Mivel a szetted kulcsdarabja az arany lesz, abból ne engedj. Ha még nincsen semmilyen hasonló darabod, még nyugodtan beszerezhetsz egyet, hidd el, a következő évben jó szolgálatot fog majd tenni neked. Ami szintén az vásárlás mellett szól, hogy az üzletek egész évben csak ilyenkor vannak dugig csillogó darabokkal.

Ha megjött a kedved ehhez az öltözékhez, íme néhány tipp:
Természetesen a cipődnek nem kötelező aranyban tündökölnie, de ha megengedheted magadnak az ilyen luxust, akkor szerezz be egy párat. Amennyiben ez nem jellemző, válassz sötétkéket, vagy tevebarnát. Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. És ha a frizuráddal sem tudsz mit kezdeni, Blake Lively-tól azt is ellesheted!

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...