2011. május 15., vasárnap

Majdnem "királyi"

Mióta Kate Middleton-ból Katalin hercegnő lett, a divatvilág is egyre többet foglalkozik nem csak vele, de családjával is. Különösen igaz ez  Pippa Middleton-ra, az újdonsült fel(e)ség húgára. Talán azért, mert most reflektorfényben van, talán azért, mert mindig is jó ízlése volt, de nem mehetünk el úgy mellette, hogy véleményt ne alkossunk szettjeiről.

Igazi elegáns nyári szettet viselt, a királyi esküvőt követő napon, amit szerintem érdemes utánozni.



Zara blézer


A fehér szett egyszerű, mégis figyelem felkeltő a hozzá választott királykék blézer. Maga a blézer egyébként a Zarában megvásárolható 19.995 Ft-ért. Maga az ötlet is eredeti, természetes Neked nem kötelező azonnal kék blézerért rohanni az üzletekbe, hiszen bármilyen élénk színű darab megteszi, amennyiben minden más szín fehér rajtad. ( A legalsó képen lévő cipő "gyári" Zara összeállítás, csak akkor javasolt, ha valamilyen hasonló színt kiegészítő formájában választasz hozzá).

Egy ilyen szettet bátran viselhetsz irodában, vendégségekben, de egy sima hétköznapra is megteszi, ha nem áll távol tőled a formálisabb stílus. Biztosan elragadó leszel, ha ezt választod. Plusz pont: minden alkaton jól mutat :)

Te szoktál rendszeresen blézert hordani, vagy idegen még Neked ez a stílus? Amennyiben a válasz az utóbbi, kísérletezz bátran, előtted a nyár!

Puszi: T

Forrás: cosmopolitan.com
            zara.com

2 megjegyzés:

  1. Imádom a blézereket, szerencsére van néhány darabom, de szerintem blézerből sosem elég!

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek, az a legjobb bennük, hogy eléggé multifunkcionálisak és minden helyzetben lehet őket viselni. A színes darabok pedig igazi csemegék.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...