2011. március 13., vasárnap

Márciusi shopping tipp!

Már attól a szótól, hogy "március" jobb kedvem lett. Talán nincsen még olyan hű de jó idő, de a márciusban már benne van a remény, hogy esetleg lesz. Az elmúlt napokban pedig már az időjárás is engem látszik igazolni. Mivel benne vagyunk a hosszú hétvégében nyakig, szánhatod ezt az időt arra, hogy előkapd a tavaszi ruháidat, és a nagyon meleg kötött darabokat pedig egy kicsit a szekrény mélyére süllyeszd.

Ha már túl vagy a a gardrób átrendezésén és talán egy-két darabtól el is búcsúztál, biztosan úgy érzed, hogy szeretnéd valamivel felfrissíteni a ruhatárad. Nem is lennék igazi cipőbolond, ha nem egy tavaszi lábbelit ajánlanék először.
Mind a két darab egy kicsit a Dolce & Gabbana tavalyi kollekciójára emlékeztet. De nem ezért választottam ezt a két darabot, hanem azért mert a farmer és a tavasszal amúgy is menő barna együtt verhetetlen párost alkot. Ezek pedig tényleg olyan darabok, amit minden ruhatárba belehet építeni, mert hát farmerje ugye mindenkinek van. (Akinek nincs, vegye fel a listára!)

Az én kedvencem a telitalpú szandál, a vonalvezetése valahogy jobban elnyerte a tetszésemet, meg aztán nem árt, ha valami tartja a bokát a nagy rohanásban, főleg ilyen magasságokban. A fapapucs is nagyon szép darab, de igényel azért egy bizonyos tartást, hogy ne "csattogjon" az ember lánya végig az utcán. Akár teljesen farmerbe öltözve is viselheted (farmernadrág, farmerdzseki), vagy csak farmerrel, de kihagyhatod az egészet a szettből, viszont akkor legyen rajtad valami barna, vagy farmer és barna együtt.(Remélem nem kell mondani, hogy a farmer harmonizáljon a papucs színével.) Élénk színekkel nem érdemes vegyíteni, mert elég idétlenül nézne ki, h csak a szandálod/papucsod a farmer és semmi más.

Mindkét darabot megtalálod a Deichmann üzleteiben (az országban 73 található jelenleg), de ha a közeledben  egy sincs, megrendelheted a hivatalos honlapjukon, esetleg kereshetsz hasonlót bármely, hozzád közel lévő üzletben. Jó keresgélést!

Puszi: T
Képek: deichmann.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...