2011. március 12., szombat

Essence - Tavaszi újdonságok!!!

Végre komolyan itt van a nyakunkon a tavasz! Talán ez az amire fél éve vársz, napsütés, finom meleg, nyári rucik és a legelképesztőbb sminkek a tavasz akár legmeredekebb színeiben. Mert ilyenkor aztán tényleg szabad a vásár!

Biztosan te is várod már, hogy beújíts egy-két palettát, esetleg egy teljes kollekciót. Az Essence, mint mindig, most is előrukkolt legkedvezőbb ajánlataival. Ha igazán trendi akarsz lenni és ezt nem tízezrekből szeretnéd kihozni, még most szerezz be néhány darabot! Az ember lánya ugyanis mindig csak sajnálkozik, ha már lekésett a legjobb cuccokról... Most akkor következzen mi szem, szájnak (és persze körömnek) ingere:)

Szem


Mindenképpen a kedvencemmel akartam kezdeni, ez pedig a Sun Club elnevezésű kollekció 2 fajta 8-8 árnyalatból álló darabja. Ha olvastad a novemberi bejegyzésemet, vagy találkoztál már a Pocket Beauty kollekciójuk szintén 8 darabos palettájával, akkor biztosan tudod miről van szó. Ezekkel a színekkel igazi nappali, akár vízparti sminket tudsz készíteni. A bőrödön a színek halványan összemosódnak, és igazán természetes hatást keltenek. Amint a polcokon lesznek, én beszerzem mind a kettőt! :)

A szezon egy másik őrülete a metál! Ezekkel a vibráló színű ceruzákkal pedig könnyedén követheted ezt a trendet. Az arany és ezüst színekről nekem egy tavaszi kerti parti jut eszembe, vagy koktélozás a naplementében, de a többi szín is tökéletes minden helyre. Ugye hogy megjött a kedved a sminkeléshez?
Az egyrészes szemhéjpúderek is 17 új színnel bővültek: enyhén csillogó vagy matt, metál vagy holografikus hatású. A céljukat elérték: a színeket végig nézve az mindenképpen be akarunk szerezni legalább egy új színt...vagy kettőt.:)
A Colour and Shine család is 6 új árnyalattal jelentkezik, mind extrémen csillogó metál árnyalatokban. Ezekkel a színekkel azért vigyázni kell hétköznap, de kötelező esti partikellékek.
A szemhéjtusokat is ideje forradalmasítani! Ez a 4 árnyalatban kapható vízálló tus társad lehet bármilyen hivatalos vagy fontos eseményen. Zselés formájának köszönhetően egy vékony ecsettel könnyedén és precízen felvihető.
És ha már szemhéjtusok, akkor itt a buliváltozat! 5 színben kapható, csillogó pigmenteket tartalmazó applikátoros darabok. Egy ilyen darab mindig lapuljon a táskádban, ha esetleg váratlan meghívást kapnál valamilyen összejövetelre

Száj
Ha más nem, ezek az élénk az élénk árnyaltú szájfények meghozzák a tavaszi hangulatot. Különleges darabok nappalra és éjszakára egyaránt. Krémes és tartós, ragadás nélkül.
Két különböző miniszájfény-készlet is a polcokra kerül a tavasszal. Ezek a darabok biztosan mindig kihúznak majd a csávából. Vésztartaléknak dobd majd be a csillogó szemhéjtusok mellé. A praktikus fémdoboz pedig gondoskodik róla, hogy ne guruljanak szanaszét a cuccaid között.
Ha azonban rúzs párti vagy a szájfénnyel szemben, az Essence számodra is készült újdonságokkal. Igazi pasztell árnyalatok a hét minden napjára.

Köröm
Kezdjük a kevésbé bevállalós darabokkal! A francia manikűr 2011-es változata gyöngyházfénnyel bolondítva. Biztosan beleszeretsz majd, amint felvitted a körmeidre.
A Nail Art Magnetics és Cracking kollekció Neked való, ha nem szeretsz túl hétköznapi lenni, illetve szívesen kipróbálsz egyedi, új dolgokat. A Magnetics darabjaival és a lentebb található mágnes segítségével igazán egyedülálló hatást érhetsz el, és ha ügyes vagy, minden alkalommal más és más mintát kreálhatsz.(A mágnest még a száradás előtt használd!)
 A Cracking pedig 2 lakkból áll ( A Step1 és Step2 eltérő színeit kell választanod). Először a Step1 egy valamely pezsgő színű darabját kell felvinned, majd száradás után a Step2 lakkot vidd fel rá, és nézd, hogyan alakul a körmöd töredezett hatásúvá magától. Szerintem érdemes kipróbálni. 
Ha az előző darabok nem nyerték el a tetszésedet vagy valami nagyon feltűnőt szeretnél akkor pedig a Special Effect az amire szükséged van.A hat változat egyedi, szokatlan végeredményt ígér! arany, színes, csillogó ezüst, holografikus hatású fehér vagy lila színjátékkal. Izgalmasan hangzik?:)
Amennyiben pedig valamilyen egyedi mintát szeretnél körmeidre, választhatod ezeket a körömtetoválásokat is. Alapozólakk és fedőlakk viszont kötelező!
Te is mindig ugyanazzal a lakkal fested a kezeden és a lábadon a körmeidet? Ennek most véget vethetsz. Az Essence ugyanis a lábaidra saját antibakteriális körömlakkokat gyárt, melyek védenek az elszíneződéstől, ami igazán megnyugtató, tekintve hogy nem kell citromlével súrolnod ezentúl a lábaidat, hogy egészségesek legyen újra. A négy pasztell árnyalt pedig biztosan passzolni fog a legújabb tavaszi szandáljaidhoz.

Ezek a darabok egész tavasszal kaphatóak lesznek, és nem részei azoknak a kollekcióknak, melyek havonta váltják egymást és soha többet nem látjuk őket. Áprilisban azonban érkezik a Blossoms etc... limitált kollekció, ami megint csak izgalmas darabokat tartogat, tehát addig is merülj bele ezekbe, de spórolj a jövőre.

Kellemes időt, kísérletezgetést és vásárlást kívánok hozzá!
Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...