2012. február 4., szombat

Inspiráció - Kristen Bell (Good Day L.A.)

Már a tavaszi kifutók elemezgetésénél rájöhettél, hogy a narancssárga minden árnyalatában nagy befutó lesz. Ami nem is baj egyáltalán, szerintem nem kapott az évek alatt elég hangsúlyt ez a szín, ezért éppen itt az ideje, hogy ereje teljében megjelenjen a palettán. Magáról a színről, és annak hordásáról még lesz szó ebben a hónapban, most viszont előrebocsátanám Kristen Bell szettjét, ami már igazi tavaszi hangulatot áraszt. Jessica Alba-éhoz hasonlóan ez is a Good Day L.A elnevezésű rendezvényen lett lencsevégre kapva. (Ha észrevetted, Jessica is narancsot viselt részben.)

Ebben a borzalmas hidegben ugyan még hordhatatlan, de amint enyhül az idő érdemes lesz majd fontolóra venni. A tiritarka szoknyát már Alberta Ferretti kollekciójában is kiszúrhattad. Itt csak arra kell figyelni, hogy a színes minták között megjelenjen a narancs szín. Ezután jöhet az egyszerű narancssárga hosszú ujjú felső (ízlés szerinte fekete, vagy akár narancs harisnya, ha bevállalós vagy), és egy fekete magassarkú körömcipő, vagy akár csizma.

Ez a szett azért fogott engem meg, mert nincsen túlgondolva, kiegészítőkkel túlbonyolítva. Egyszerű, még a smink sem hivalkodó, mégis az az érzés fog el ha ránézek, hogy "na, ez aztán sikkes". El is kezdem kutatni a narancssárga ruhaneműket, mert biztosan szükség lesz rájuk később. :)

Puszi: T
Képforrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...