2012. január 30., hétfő

Inspiráció - Jessica Alba (Good Day L.A.)

A vörös szőnyegről lehet a legjobb ötleteket ellesni szerintem, mert eredetiek (hiszen úgysem veszik fel ugyanazt kétszer) és mert egy icipici kreativitással könnyen bemásolhatóak a saját ruhatárunkba. Ami most éppen megfogott az Jessica Alba szerelése, amit a Good Day L.A elnevezésű rendezvényen viselt. Ennek a nőnek egyébként is kifinomult a stílusa, és valahogy mindig minden jól áll neki. Érdemes meglesni..



Azért is tetszik nagyon, mert alapdarabokból áll, mégis nagyon jól össze van szerkesztve. Egy fekete szoknya (akár A-vonalú, akár ceruzaszoknya..stb.) általában minden lány gardróbjában szerepel, ha máshonnan nem, akkor az iskolai ünnepségek, vizsgák, ballagások korszakából. Aztán ott van a fekete tűsarkú, ami olyan, mint a kis fekete, jó ha egy van, de a legjobb ha kettő-három-négy és így tovább. Természetesen nem muszáj tűsarkúnak lennie, ebben a hidegben egy fekete magas szárú csizma is tökéletes. A blézer és az alatta lévő felsőrész - lehetőleg ing, vagy hosszú ujjú felső - színében rejlik a lényeg. A kék-narancs kombináció nagyon ütős, de bármelyik másik komplementer párossal is szuper kontrasztot csinálhatsz. Egy egyszerű ékszer bőven elég. Jessica Albán sokszor lehet látni ezt az egyszerű arany karikafülbevalót, viszont ha más ékszerrel dobod fel, ami színben passzol, akkor sem rontasz el semmit.

* komplementer szín: kiegészítő színek, amelyek megadott színkörben egymással szemben helyezkednek el. Nagyszerű kontrasztot tudsz velük kialakítani, és biztosan a figyelem középpontjában találod magad. Ilyen színpáros a lenti ábra alapján még: lila-sárga, zöld-piros.

Mint már írtam, nekem nagyon tetszik ez a szett, a színes blézerek pedig amúgy is minden outfit-et feldobnak. Ha ilyesmit keresel, nézz be az egyik Stradivariusba, vagy csekkold a H&M legújabb kollekcióját. Biztosan találni fogsz olyat ami tetszik.

Puszi: T

Képforrás: Jessica Alba - instyle.com
                 színkör         - scrapbook.hu
                 szett             - polyvore.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...