2012. január 26., csütörtök

Sztárgardrób: Elisabeth Olsen

A hosszúra nyúlt téli szünet után itt az ideje visszatérni a divathoz, a különböző összeállításokhoz és ötletekhez. Biztosan nélkülem is elvoltál az elmúlt egy hónapban, hiszen a téli trendekről már nemigen lehet újat mondani. Ezért úgy gondolom inspirációként vegyük egy kicsit górcső alá Hollywood-ot és nézzük meg, milyen jópofa darabokat is rejt a vörös szőnyeg csillagainak ruhásszekrénye.

Elsőként a híres-hírhedt Olsen ikrek húgára, Elisabeth-re esett a választásom. Kislányként borzasztóan rajongtam Ashley-ért és Mary-Kate-ért, így hát elég nagy csalódás volt, amikor egyre lepukkantabb szerelésekben jelentek meg a hétköznapokban és a rendezvényeken egyaránt. 21 éves húguk viszont (aki egyébként szerintem ugyanúgy néz ki, mint nővérei) úgy tűnik jóval kifinomultabb stílust tudhat magáénak, amit mi hétköznapi emberek is könnyen elsajátíthatunk.

 1.Ez a ruha hétköznapi viseletnek kicsit meredek ugyan, de óriásmintás ruhát Te is találhatsz bármelyik üzletben. Ha ez megvan, akkor csak egy fekete blézer/kardigán/boleró kell, és meg is van a tökéletes szerelés.  A szett kifejezetten ütős a sárga és fekete kontrasztjától, így a mintás ruhadarab lehetőleg legyen minél élénkebb, harsányabb, mégis harmonizáljon a feketével. Ha pedig éppen frizuraötlet híján vagy, vedd bátran szemügyre ezt a laza oldalfonatot. Bármilyen megjelenést különlegessé tesz, és elkészíteni is egyszerű.
 2. A sárga-fekete párosítás úgy tűnik bejött Elisabeth-nek, már ha a borítéktáskát vesszük alapul. Egyébként a kontraszt bejön a fehérrel is, csak ügyelj rá, hogy akkor nude cipőt válassz. Természetesen ezt nem csak egyszerű ruhákkal, de akár nadrág-blézer párosítással is eljátszhatod.
 3. Ha igazán komolynak akarsz tűnni, akkor a magas derekú szövetnadrág lesz a te "embered". Párosítsd te is egyszerű fehér inggel, és a várt hatás nem fog elmaradni. Ha abszolút nincsen ötleted, szövetnadrágot használtruha üzletben biztosan találsz.
 4. Valószínű Te sohasem fogsz Valentino-ban pózolni egyik vörös szőnyegen sem (ha mégis, akkor ezt a ruhát már ne válaszd :). Amiért tanulságot ez a kép, az az ezüst és a pezsgőszín kombinációja. Biztosan maradt szilveszterről ezüst színű felsőd, ruhád, vagy kardigánod, amit test- illetve pezsgőszínű darabokkal feldobhatsz ha igazán különleges megjelenésre vágysz.
 5. A klasszikus kis feketéről szerintem nem kell szólnom. Elisabeth (vagy a stylist-ja) egy élénk bordó övvel dobta fel ezt a ruhát, hozzá pedig hasonló színű rúzst választott. Ha nem is vagy hivatalos nagy eseményre, egy  csupa fekete szettet Te is feldobhatsz egy élénk, nőies övvel bármelyik hétköznap.
 6. Az egyik nagy kedvencem ez a fehér összeállítás. Egyáltalán nem bonyolult, csupa fehér darabot kell csak kiválasztanod a szekrényedből, és megbolondítani egy állatmintás (általában leopárd) cipővel. Ha ilyen cipővel nem rendelkezel, akkor hasonló mintájú sál, karkötő, fülbevaló vagy öv is Rád fogja terelni a figyelmet. Ha pedig finom hússzínű rúzzsal kiemeled a szád, biztosan nem kell félned, hogy valaki közönségesnek gondolna..Rafinált?
 7. A kékek kombinációja is páratlan lehet, főleg ha fokozatosan sötétednek vagy világosodnak egy irányban rajtad az árnyalatok. Elisabeth szürke cipővel és sötétkék (vagy fekete?) felsővel irányította az átmenetet.
8. Újabb trükk a tarka szoknya egyszerű fekete felsővel. Ha Neked nincs ilyen szoknyád, anyukádnak biztosan van egy régi darabja, amit méretedre igazíthatsz, esetleg elvághatsz (ha megengedi), de ehhez hasonló szoknyát vintage üzletekben vagy turkálókban is találhatsz fillérekért. Egyszerű fekete felsőd pedig biztosan van (ha nincs, akkor sürgősen ruházz be egyre, mert megtérül!). Az összhatást egy nem túl hivalkodó, mégis hangsúlyos nyaklánccal toldhatod meg.

Néhány apró trükk ugyan, de ha kipróbálod őket, talán te is meglepődsz, hogy milyen jó szetteket össze lehet rakni a saját ruháidból, amiket együtt még nem próbáltál. Ha pedig megtetszett a stílus, láthatod, hogy milyen darabokat kell beszerezned hozzá. Jó felfedezést!

Puszi: T

Képforrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...