2010. december 28., kedd

Leárazás!!!

Bátran kijelentem, hogy a nő második legjobb barátja, rögtön a gyémántok után. Mert van az a birtoklási vágy, amit ki tudunk élni, minden egyes új megvásárolt darab után, és ha ezt kevesebb pénz=több holmi-egyenlet alapján véghez tudjuk vinni, annak az eredménye a nagybetűs BOLDOGSÁG:)
Persze csak az igazán elvetemülteknél és/vagy a boltkórossággal megáldott nőszemélyeknél, de azért mindannyiunk örül, ha jóval kevesebb pénzért hozzájut álmai darabjához. Szóval azt ajánlom, felejtsd el, hogy az ünnepi lázban méregdrágán megvett szerelést, most feleannyiért fogod a polcokon látni, és inkább koncentrálj arra, amire még érdemes. Megmutatom mik ezek.

Az elmúlt szezon slágereit számba véve kell...

... valami fehér
Gondolkodhatsz felsőkben, nadrágokban, kiegészítőkben is, viselhetsz belőle egyszerre többet. Leginkább ezért szeretjük a fehéret, és ezért építik be a divatdiktátorok is minden kollekcióba. Azt hogy gyorsan koszolódik, ellensúlyozza, hogy mindenhez megy. Ha szeretnéd a gardróbodban többet viszontlátni ezt a színt, most érdemes ha egy sapka-sál-kesztyű trióba invesztálsz be.


... valami virágmintás

Sokan ódzkodnak a virágmintától, főleg a sűrűn virágos anyagoktól. Pedig nem kéne, hiszen még a mostanában keményebb stílusra váltott Rihanna is megtalálta romantikus énjét, ami persze minden nőben benne van. Nem kell sokmindent beszerezni ebben a stílusban, elég egy-két apróság, vagy egy nagyobb dolog, és máris rabulejtően fogsz festeni.


...valami csipkés

Ez volt a szezon legnagyobb visszatérője, kicsit romantikus, kicsit sokat sejtető. Hatalmas előnye, hogy mindenkihez passzol, legyél álmodozó vagy akár punk-rocker. Persze a szín és az anyagkiképzés stílusonként változó, de biztosan megtalálod azt a darabot, amibe első látásra beleszeretsz. (Zárójelben itt említeném meg, hogy a fekete melltartó - fekete átlátszó csipkés felső párosítás nem szexi csak otthon, zárt keretek között. Napközben vagy buliban semmiképpen.)


...valami tevebarnaA tevebarna és kapucsínó színek még az ősz legelején robbantak be az üzletekbe, és azóta is töretlen a népszerűségük. Igaz, elég komoly daraboknak tűnnek első látásra, és ha lazább vagy akkor idegenkedhetsz tőle. Viszont amint belebújsz és tükörbe nézel, valószínű nem akarod többet levenni. Talán a luxushatás, talán a komolysága miatt, de egyet be akarsz majd szerezni ebből a színből...amihez utána persze kell valami apróság is, hogy passzoljanak...


... valami leopárd mintás


Talán Te is abba a típusba tartozol, aki mindig is szemezett ezekkel a darabokkal, de valahogy sohasem mert egyet sem hordani, mert hogy "hogy-néz-ki-ő-abban". A leárazásban viszont az a jó, hogy néha olyan darabokat is megvehetsz, amit később sem biztos, hogy megbánsz mert nem sokat költöttél rá. Ha így vagy ezzel, akkor most ezt a stílust is magadévá teheted potom áron. Kezdd egy kiegészítővel, egy csattal, sállal, cipővel. Ha belejössz utána még mindig vehetsz mást is. Ja és nem elfelejtendő, hogy a leopárd mintha akármikor megy is ki a divatból, elég gyorsan vissza is jön.

Mostmár biztosan összeállt a fejedben, hogy nagyjából mivel szeretnéd kezdeni majd az új évet. El is kezdhetsz körülnézni, kiválogatni az adott darabokat. És ne feledd: a leárazás januárban is tart! :)

Puszi: T

2 megjegyzés:

  1. Először is, nagyon tetszik a blogod!=)
    A leopárdmintás cuccokkal eddig én is csak szemezgettem, de hosszas hezitálás után a minap vettem egy gyönyörű fülbevalót és nem bántam meg! Igazad van, tényleg könnyű ezekbe beleszeretni.=)
    További sok sikert a bloghoz:
    A.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, mindig öröm olvasni a visszajelzéseket:)Pontosan ezért (is) van ez a blog, hogy merjünk új dolgokat vinni az öltözködésünkbe :) Örülök, hogy bevállaltad, szerintem is megéri kísérletezni:)

    Puszi: T

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...