2010. december 25., szombat

Szilveszter az Essence-szel

Talán még agyalsz rajta, talán már tudod, hogy mit fogsz az év utolsó napján viselni, de Te is tudod, hogy a jó ruha nem ér semmit szilveszterkor, ha nem párosul hozzá megfelelő smink (és ez azért a legtöbb eseményre igaz).

Biztos hozzászoktál már, hogy időszakonként, megmutatom, a legújabb Essence-termékeket. Nemrégiben kaptam egy olyan kérdést, hogy miért nem vázolom az összes kozmetikumot, miért mindig csak ezzel jövök. Tehát itt van néhány indok:

1, mert megfizethető
2, mert az országnak olyan helyein is be lehet szerezni, ahol egyéb "luxuscikkeket" talán nem
3, mert ha nem is mindig, de kb. 80-100%-ban a minőségre sem panaszkodhatunk
4, mert széles színpalettával rendelkezik, és a jó ár miatt több darabot is megengedhetsz magadnak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi nem érdemel szót, de azon ritka alkalmakkor mikor sminktermékekkel foglalkozom, én inkább ezt favorizálom. Te persze nyugodtan választhatsz egészen mást is. Ha mégis érdekel, akkor viszont látnod kell a szintén limitált kiadású új kollekciót!

A mostani a Metallics nevet viseli és az arany, ezüst valamint bronz árnyalataira épül. Véleményem szerint a legtökéletesebb szilveszteri sminkeket tudod vele elkészíteni, ilyenkor mikor a több tényleg több.:)

A legtöbb lány/nő szemhangsúlyos sminket szeret magának készíteni. Ha Te is ebbe a körbe tartozol, akkor először mindenképpen a szemhéjpúderek és szemceruzák világában nézz szét! Ezekkel a színekkel rejtélyes pillantást varázsolhatsz magadnak.Ez a kombináció magában foglal négy tökéletesen összeillesztett fémes árnyalatot, és egy hozzáillő gél szemkihúzót. Ha nehezen találod meg az összeillő színeket egyébként, akkor mindenképpen ez a neked való termék.

Ha igazán bevállalós vagy jöhetnek a rúzsok! Szerintem mind a három színben kapható termék brutális, viszont ha igazán ki akarsz ríni a tömegből akkor használd bátran. Ha mégsem jön be még mindig letörölheted, és jó lesz farsangra vagy valami hasonló jellegű jelmezbálba.



Köröm köröm köröm!!! Ha nem állsz nagy sminkes hírében, a nagy zsongásban a körmeidre azért legyen időd. Kifejezetten buliszínek, extra fény és csillogást kölcsönöznek. Visszafogottabbaknak is ajánlom. Az ezüst és tejeskávé árnyalatot egyébként hétköznapokra is nyugodtan felkenheted.

Ahogy a mondás tartja, nem minden arany ami fénylik...lehet ezüst is!:) Ezzel a szikrázó haj-és testpermettel pedig megtudod milyen érzés ellenállhatatlannak lenni. Használhatod dekoltázsra, hajra, sminkkel, vagy anélkül. A hatás semmiképpen nem múlja alul majd a várakozásokat.

Bízom benne, hogy sikerült ötletet merítened ebből az írásból, ha talán nem is a képek, de a cikk alapján beugorhatott egy egészen más variáció. A lényeg, hogy ne görcsölj semmin, ez az időszak nem arra való!:)

Puszi: T






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...