2010. december 22., szerda

Bársonyos év vége

Már nincs képem elnézést kérni a másfél hónapos kimaradásért, és ígérni sem tudok semmit, de az oldal nem fog bezárni az biztos. Remélem hogyha eddig találtál benne olyan cikket amely 60-100%-osan neked szólt, akkor nem hagysz fel azzal, hogy néha-néha visszanézz 1-2 új poszt reményének tükrében.

Az ünnepi készülődés közepén talán semmi újat nem tudnék már neked mondani, bizonyára kitaláltad milyen lesz a frizurád, ruhád, cipőd...stb. Amennyiben mégsem tudod, mert egészen eddig el voltál havazva, talán majd most ez lesz az az irányvonal amely teljes egészében megnyer magának Téged.

Alexander McQueen befejezetlen kollekciója óta ugyanis áramlanak be a téli divatba és hazai boltjainkba is a bársonyból készült csodadarabok. Nem is találhattak volna jobb alkalmat arra, hogy mindezt bevezessék, hiszen nincs még egy olyan ünnepi anyag mint ez.


Hogyan viseld?

Ha tényleg idegen neked ez az anyag, akkor csak úgy mint bármi másnál, kis lépésekkel kezdd. Elég egy apró kiegészítő, egy öv vagy bármi más, amit viselve még "biztonságban" érzed magad.


Amennyiben elhatároztad, hogy nagyobb felületen is kipróbálod, úgy válassz a sötétebb árnyalatokból. (Egyébként ezek sokkal ünnepibbek mint társaik.)


Nyugodtan dobd fel őket eltérő színekben pompázó kiegészítőkkel, ha kísérletező kedvű vagy. Lehet ez egy öv, egy hangsúlyos cipő vagy táska.


Abban az esetben, ha a felsőd készült ebből az anyagból, ne viselj a nyakad körül hangúlyos darabokat, mint a nagy nyakláncok, sálak vagy kendők.


Sose keverd vastagabb, fényesebb anyagokkal, gondolok itt a brokátra vagy a selyemre.


Ha ruhát viselsz, ebben a szezonban válassz hozzá hosszabb csizmát, és húzz hozzá harisnyát. (Harisnyát és nem leggings-t!!!)


Öltözz mellé továbbra is rétegesen, igaz az anyag melegebbnek tűnik a többinél, de ne érjen meglepetés.

Ha úgy döntöttél, hogy beszerzel egy, esetleg két darabot, akkor még igazán nincsen késő, az üzletek dugig vannak a szebbnél szebb darabokkal. Ha nem tudod hogyan indulj neki, akkor ajánlom az Orsay vagy a Promod üzleteit, ahol biztosan találsz majd neked megfelelőt. Ha mégsem, kutass bátran tovább, ne hagyd ki az internetes vásárlás lehetőségét sem. További jó készülődést!

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...