2010. szeptember 5., vasárnap

Színválaszték 2010 ősz/tél

Ahogyan ígértem, az őszi divat feltérképezését az aktuális színek sorozatával kezdem. Ugyanis ez az első ami mindenkinek szembe tűnik akár egy kirakatra, akár egy divatlapra fordítja a figyelmét. Személy szerint az ősz nekem mindig olyan gyászos: a színek a nyárhoz képest elkomorulnak, nem beszélve arról, hogy az anyagok hosszabbak és vastagabbak lesznek.


Idén azonban mintha a tervezők is kicsit meg szerették volna bontani ezt az érzést. Nézd végig mit gondoltak ki a mostani idényre.

Lila



Nem tudnám megmagyarázni miért, de a lila szín már 6. szezon óta tartja magát a divatszínek között (beleértve a tavasz/nyári szezonokat is). Valamiért sem divatrajongók, sem tervezők nem hajlandóak megválni tőle, és egyet kell értsek, legalább valami feldobja a komorságot. Valószínű ennyi év után már található ilyen szín a ruhatáradban, de ha mégsem így van még mindig nem késő beépítened!

Camel

Koffeinőrültek figyelem! Idén mindent szabad ami kapucsínó, kávé vagy akár tevebarna( a "camel" szó eredetileg tevét jelent, innen vette át a divatvilág a szó használatát). Ezek a színek hihetetlenül elegánsak, igazi nagyvárosi hangulatot keltenek Benned is és annak is aki Rád néz majd. Ha ez az irány nyerte el a tetszésed akkor cipő, kabát, táska - ezekre alapozz!





Khaki és olíva

A zöld szín egy kicsit kimaradt a nyárból, de kárpótlásul visszatértek az őszre. A sötétebb változatok nekem nem igazán jönnek be, viszont ha lehet fűzölddel helyettesítem őket. Ezt tartom a lila mellett még a másik színnek ami feldobja kicsit ezt a szezont. Ha nem is mered nagyban követni, egy sál vagy öv bőven megteszi.





Arany

Azoknak ajánlott, akik nem félnek egyáltalán az új trendektől. Igaz, hogy az arany eddig is majdnem mindenhol ott volt, de az ősz talán az az évszak, amikor azok is elővehetik a szekrényükből, akik szeretik kerülni a feltűnést.


Természetesen nem törvényszerű, hogy csak ilyen színű darabok sorakozzanak a vállfáidon, de irányvonalként nyugodtan figyelembe veheted őket. Ha eddig még nem szántad rá magadat az őszi shoppingolásra, akkor itt az ideje! :)

Puszi:T

2 megjegyzés:

  1. ha, I am going to test my thought, your post give me some good ideas, it's really amazing, thanks.

    - Joe

    VálaszTörlés
  2. I was reading your lines gladly.
    Thanks for your positive feedback.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...