2010. augusztus 31., kedd

Ünnepi hangulatban


Helló újra mindenkinek! Az utóbbi időben sajnos nem volt új bejegyzés inkább időhiány mintsem alkotói válság miatt, de remélem a korábbi tanácsok alapján is mindenkinek sikerült átvészelnie stílusosan a nyarat.

Mindenki nagy örömére lassan beköszönt az ősz( igaz néha augusztus közepén is lehetett ilyen érzésed), és jönnek az új trendek. Mielőtt azonban belekezdenénk az új kollekciók végeláthatatlan sorának elemzésébe, gondoltam a tanévkezdő diáklányokra, és azokra akik az irodában is szeretnek sikkesen megjelenni. Jöjjön egy kis fekete fehér!

A fekete-fehéret egyébként azért jó viselni, mert nem tudod túlbonyolítani nagyon az összeállítást és a kis fekete illetve a farmer viselése mellett ez az az irányzat ami megintcsak sosem fog kimenni a divatból. Sulis első napra kötelező viselet, irodai munkához pedig mindenki másnak ajánlott.

Ha nem szereted annyira a formalitásokat, akkor szoknya helyett mindenképpen válassz nadrágot. Ebben az esetben jobb ha egy hangsúlyos fehér blúzt viselsz, (lehetnek rajta fodrok, flitterek, masnik) ami azért megadja az egész szettnek az ünnepélyességet.Ékszer választásakor ha szeretnél maradhatsz a fekete fehérnél, ha viszont nem vagy uniformis párti, akkor nyugodtan dobd fel egy élénk színű nyaklánccal vagy fülbevalóval az öltözéked.

Amennyiben nem bánod a nőies fazonok alkalmazását és a szoknya mellet döntesz, ajánlatos a most nagyon divatban lévő magasderekú szoknyák közül egyet választani. Behúzott egyszerű fehér inggel és magassarkúval viselve biztos hogy meg fognak fordulni utánad. És nem csak az útépítő társaságok kedves munkatársai.:)

Szezonkezdésként egyenlőre ennyi. És hidd el, nem Te vagy az egyetlen aki siratja a nyarat.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...