2010. augusztus 1., vasárnap

50-70% - Amit mindenképp most szerezz be!

Nekem az egyik kedvenc időszakom a nyári leértékelés, mert akkor megkapok mindent amit addig akartam az adott kollekciókból potom áron. (Persze csak akkor szeretem, ha nem éppen azokat a darabokat értékelik le amit már megvettem feláron a nyár elején:) A legjobb ilyenkor átgondolni, hogy mit is szerezz be, mert hajlamos az ember felesleges dolgokat is bevásárolni...


Edzőcipő / Tornacipő

Ez egy olyan darab, amiből legalább egynek kell lennie minden nő ruhatárában. Még azok is akik éjjel-nappal magas sarkút hordanak, szeretik néha pihentetni a lábukat egy minőségi darabban. Ráadásként 1-1 nyári darab ősszel is jó szolgálatot tesz még, így nem is kell azonnal a gardrób mélyére süllyeszteni.

Óriási táska

Egy másik dolog amit minden nyáron leáraznak azok a táskák. Szeptemberben mindenki szomorú búcsút vesz a hosszú nyári szünettől, vagy az egész évben várt többhetes szabadságtól, így már csak kedélyjavító hatását tekintve is tanácsolom h vegyél egy új táskát. Ha még iskolába jársz akkor azért, hogy tudd mibe pakolni a cuccaidat, ha meg munkába indulsz akkor azért hogy reggelente csak beledobálhass mindent és ne késs el.

Napszemüveg

Szezonálisnak gondolná az ember, hiszen a divatlapokban és kirakatokban is nyár elején látni a legtöbbet, de köztudott, hogy egy jó napszemüveg (értem itt alatta azt amelyik UVA –és B szűrös is,nem az a tipikus vásári darab) ősszel, sőt még télen is néha jól fog jönni.


Farmer

Jóllehet ha már nadrágokról van szó, akkor inkább a nyári szövetnadrágokat szokták leértékelni, de ha szemfüles vagy, akkor egy-két kifutó farmerre is rábukkanhatsz. Gondolom nem kell magyarázni, miért kell.

Bízom benne, hogy sikerült jó tanácsokkal elátni Téged, és hasznát veszed majd a cikknek. A blogger.com újításának köszönhetően pedig, mostmár megoszthatod mindezt a barátaiddal a twitteren, vagy akár a facebook-on is.

Puszi: T


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...