2010. szeptember 11., szombat

Ami csak legtöbbünk álmában szerepel

Ahogyan az aktuális őszi trendeket kutattam megint, sikerült ráakadnom egy sokkal ínycsiklandóbb témára, amelynél inkább a képek beszélnek majd helyettem, de garantált nyálcsorgatás jósolható.

Ezek pedig nem mások mint a sztárgardróbók. Érdemes tudni, hogy a most következő képeken látható darabokat, nem a tulajdonosuk tartja rendben. Külön ember felel érte, hogy a megvásárolt ruhákat szétválogassa, kimossa, kivasalja és a helyére tegye. Igaz, szerintem nem sírnánk akkor sem ha saját esetünkben ezeken a fokozatokon nekünk kellene túlesni.






Ashley Tisdale gardróbja


Christina Aguilera cipőgyüjteményének egy része



Mariah Carey "kis" szobája








Rachel Zoe sztár-stylist birodalma (ha valaki akkor ez a nő tudja, mi a stílus)


Nicky Hilton birodalmának sarka


Egyik személyes kedvencem a "Hirtelen 30" című filmben Jennifer Garner hosszú folyosóból álló gardróbja (aki egészben szeretné látni, nézze meg a filmet is).
A másik ma már klasszikus filmes gardrób az "Egy boltkóros naplója" c. film főszereplőjének Becky Bloomwood-nak a ruhatára. Szerintem ez a film kifejezetten buzdít a kóros vásárlásra, nem pedig megelőzni szeretné azt. Igaz, nagy visszhangja nem volt az ellenkezéseknek.
És ha már filmes gardrób, ne feledkezzünk el Carrie Bradshaw-ról sem, hiszem talán az övé volt az első tévés gardróbszoba.

Életünk folyamán vagy nagyon sok idő múlva, vagy talán sosem mondhatjuk majd el magunkról, hogy ilyen "szentéllyel" rendelkezünk, de sokat tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat saját ruhásszekrényünkben. A következő bejegyzésben ilyen tippekkel találkozhatsz majd:) Addig is jó vásárlást és öltözködést.
Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...