2012. április 10., kedd

Lauren Conrad ismét - 2012 tavasz

A Kohl's és Lauren is úgy gondolhatják, hogy az együttműködés gyümölcsöző, hiszen ismét itt van a legújabb LC kollekció. Mivel nagyon sokan szoktátok olvasni a többi kollekciójával kapcsolatos bejegyzéseket, úgy gondoltam, hogy az "új blogot" azért mégis kezdjük egy régi jó ismerőssel.

Lauren gyönyörű mint mindig, a kollekciójához hasonlóan. Ezeket a ruhákat is jellemzi a teljes nőiesség, elhintve egy kis kislányos bájjal, ami masnik és fodrok képében jelenik meg. Olyan darabokat láthatsz most is, amiket itthoni üzletekből akár tetőtől talpig le tudsz koppintani mind a fazont mind a színeket, mind a megoldásokat illetően. Nekem a képeket elnézve a H&M, a New Yorker és az Orsay ruhái jutottak eszembe.


 A hosszú szoknya az idei tavasz és nyár nagy slágere, minél lengébb annál nőiesebb. Csak az erős szélre vigyázz benne!
 Fekete nadrág fehér blúz és krémszínű blézer. Alapdarab egy Conrad-féle ruhatárban. Szuper a kontraszt a hajban lévő fekete masni és a blézer színe között. A halszálka fonás pedig mindig különleges (aki ért hozzá, legyen szíves jelentkezni és megtanítani rá! :)
 Feketéhez még mindig nagyszerű az érett piros színű rúzs. A körömlakk ezzel egyezzen, és hogy ne tűnj túl szigorúnak, ide is becsempészhetsz egy hajpántot, vagy egy masnit (külön-külön is, ha együtt soknak érzed).


 Fehér felső és eperszínű nadrág. Ezeket a darabokat, idén itthon is bármelyik boltban beszerezheted. A biztosra akarsz menni, először a H&M weboldalán nézz szét!
 A csupa lepkés ruhához hasonlóval találkoztam már az Orsay-ben, de ha nem is pillangókat, más fantáziamintás kánikularuhát biztosan találsz.

 Egyszerű farmer feltűrt szárral, egy pasztellszínű fodros blúz (New Yorker), és egy barna platform szandál kell csak, ehhez az ütős szetthez. Lauren ruhái egyébként a tökéletes példák arra, amikor a kevesebb mennyivel több. Ezt a szettet biztosan koppintom majd.
 Az ember lánya sohasem lehet elég idős a rózsaszínhez. Csak tudni kell viselni!
 Biztosan feltűnt, hogy a legtöbb kampányfotón ugyanazt a barna szandált látod Lauren lábán. Néha nem kell egy egész cipős gardrób a folyamatosan tökéletes tavaszi megjelenéshez. Íme a tipp, milyen is legyen a tavaszi lábbelid színe.






A kollekcióhoz tartozó ékszerek: természetesen virágmotívumok. A bizsus boltok hemzsegnek tavasszal az ilyenektől, nem árt beszerezni egy (vagy két) ilyen darabot.

Conrad kisasszony továbbá megjelentetett április 3-án egy könyvet mely a The Fame Game címet viseli, mely állítólag arról szól, hogy jutott el idáig ahol most van. Aki viszont nem az életrajzára kíváncsi az is figyelje a divathíreket, mert még egy kötetet szervez Lauren Conrad Beauty címmel, melyben szépségtippeket és instrukciókat fog majd adni. A képeket elnézve hiteles információkat kapunk majd.. :)

Puszi: T

Képek: instyle.com

5 megjegyzés:

  1. http://thebeautydepartment.com/
    Ennek az oldalnak LC a társírója, és van benne azt hiszem, még videó is, hogy hogy kell halszálkásan fonni. Meg amúgy is szuper oldal szerintem. :)

    VálaszTörlés
  2. Kisó köszönöm szépen, az oldal tényleg nagyszerű :) Máris találtam egy nagyon jó körmös bejegyzést is :)

    VálaszTörlés
  3. szia
    itt egy videó
    nagyon tetszik az új desgin
    először azt hittem,rossz oldalon vagyok
    http://www.youtube.com/watch?v=ctkXA4V0zTg&feature=related

    VálaszTörlés
  4. Szia :) Nagyon köszönöm a videót, most már biztosan ráállok a begyakorlására, mert a technikája nem tűnik bonyolultnak :) És köszönöm a dicséretet is, nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mi legyen az oldallal és örülök ha tetszik :)

    Ti tudtok egyébként halszálkásan fonni, vagy szoktatok?

    VálaszTörlés
  5. szia
    én csak nemrég tanultam meg,de hamar belejöttem
    könnyebb hosszabb hajon gyakorolni ( a lapockám alá ér a hajam)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...