2012. április 9., hétfő

Új kezdet

Gondolom észrevetted Te is, hogy jó ideje nem volt bejegyzés a blogon, talán ekkora kihagyás még nem történt. Az ok nagyon egyszerű, 2 év után olyasféle alkotói válságba (és időhiányba) kerültem, hogy el kellett gondolkodnom rajta, hogy folytassam-e az írást, és ha igen milyen irányba. Mert a változás mindig kell, akkor is, ha nem a legjobban fog elsülni.

Végül úgy döntöttem, hogy saját magam tagadnám le, ha megszüntetném a blogot, így inkább új lehetőségek felé veszem az irányt. Nem vagyok azzal a véleménnyel egyedül, hogy naponta születnek új divat-és szépségblogok, amelyeknek néha az írója sem tudja, hogy most melyik kategóriába is tartozik pontosan, és posztolgat mindenfélét. Sajnos az utóbbi időben annyi ilyet olvastam, hogy kezdtem ugyanebbe a hibába beleesni, ezért is a változás.

A Főoldalon ezentúl maradni fognak a tisztán divatról, divathírekről és tippekről szóló bejegyzések.
A Stílus menüpont alatt olyan szetteket találsz majd, melyeket könnyű összedobni saját ruhatárból, ha ki szeretnél tűnni a tömegből.
A Fitnesz menüpont edzéstippeket, diétatippeket fog tartalmazni azoknak akik nem rendszeres sportolók de szeretnének formában maradni. Ugyanis szerintem a jó közérzethez kellenek az ilyen jellegű megmozdulások is.
Az Önbizalom részleg tanácsokat fog tartalmazni, hogy jóban légy saját magaddal, mert a kisugárzásnak ez is része kell hogy legyen.
A Vélemény menüpont alatt szeretném majd, ha a Te véleményeidet (is) láthatnám viszont az oldalról, a divatról vagy bármi másról.
A Napló részben pedig egy kis személyes részt láthatsz majd belőlem: leírom majd, hogy éppen mivel próbálok formába lendülni, mit vettem vagy találtam ami Neked is hasznos lehet.

Remélem, hogy hasznos lesz majd a változás, illetve azt, hogy mindig lesz elég időm és türelmem, hogy életet vigyek az oldalba. :)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...