2010. október 10., vasárnap

Cipőmennyország a javából

Először is elnézésed kérem, ha az elmúlt hónapban csak feleslegesen frissítgetted az oldalt, mert új cikk sehogyan sem jött be a képernyőn. Időbeosztás szempontjából húzós időszakot élek, de remélem nem pártolsz el attól, hogy újabbnál újabb divattippekkel ismerkedj meg (még ha mostanság ritkábban is:))

Fájdalomdíjként ismerkedj meg a cipőőrültek mennyországával. Az angliai Selfridges Shoe Gallerie ugyanis szeptember 23-án megnyitotta kapuit, az angol cipőfetisiszták legnagyobb örömére.A megnyitó egy balett-bemutatóval vette kezdetét és egy bűvész trükkös előadásával ért véget.
















A belső dizájn a kanadai tervezőnek Jamie Forbertnek köszönhető, és el kell ismernünk, hogy igencsak kitett magáért.

55.000 pár cipő, 120 márka több mint 35000 négyzetméteren.
Olyan márkák vonulnak fel, mint Christian Louboutin, Jimmy Choo, Chanel, Dior, Fendi, Prada, Gucci, Tod's, Repetto, UGG és Topshop. Az üzlet különlegessége pedig, hogy a nagy márkák külön "lakásokban" (11 úgynevezett apartmanban) vannak elhelyezve saját stílustervezéssel megfűszerezve.






A képek és márkanevek alapján kitalálható, hogy ez nem a földi halandók számára tervezett csodaország. De azért a nyálát még mindenki ingyen csorgathatja:) Ha pedig valaki eljut ide, mindenképpen ossza meg velünk.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...