2012. augusztus 13., hétfő

Lauren Conrad 2012 ősz - lesd el a trükköket!

Ha ez az év eddig számomra nem is a blogról szólt, azért Lauren újabb őszi kollekcióját és elemzését mégsem hagynám ki. Úgy tűnik, nagyon belejött a tervezésbe, a Kohl's úgy adja a ruháit, mint a cukrot, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy már az őszi darabok is megtekinthetőek.

A nőies, romantikus stílus maradt, nem is mondanám konkrétan őszinek a ruhákat - vagy csak nem vagyok tisztában vele, hogy az óceánon túl mennyire jó idő lehet mindig. Ismét feltűnnek a pasztell színek és a virágos kelmék amik még mindig szuperül passzolnak Lauren kislányos bájához. Íme a képek:


 A fekete-fehér párosítás a legegyszerűbb, amivel még mindig sikkes öltözetet teremthetsz magadnak. Ha igazán divatos akarsz lenni, és megvan az adottságod is hozzá, akkor válassz bőr vagy műbőr nadrágot, amivel igazán kiemelheted a formás lábaidat (H&M-ben találhatsz hasonlót). A könnyű virágos blézert pedig bármelyik elsőre talán unalmas szettedre feldobhatod.
 Idén nyáron újra divatba jött a menta szín. Lauren példája a legjobb rá, hogy mennyire aranyos öltözetet kreálhatsz, ha szürkével párosítod. Biztosan szerencséd lesz ezzel a két színnel, hiszen a legtöbb üzletben most megtalálhatóak.
 Kék színű nadrágod biztosan van. Ha eddig egy egyszerű pólót vettél fel hozzá, most itt az idő, hogy blúzra cseréld le! Kifinomult stílust tudhatsz magadénak ezzel, ha pedig még mintában is a pöttyöset választod, igazi dívának érezheted benne magadat.


 Néhány szezonnal ezelőtt a buggyos vállú felsők élték fénykorukat. Lauren ezt bolondította meg azzal, hogy az ujjak elütnek a felső színétől, pluszban pedig árnyalatban passzolnak a nadrághoz. Letisztult és nincsen túlgondolva. Így akár munkahelyen vagy iskolában is tarolhatsz.

 Ha valamit, akkor ezt a szettet pikk-pakk le bírod másolni. Kell hozzá egy tintakék nadrág egy fehér felső és egy fekete blézer. Alapdarabok egyszerű párosítása. Ha a megfelelő ékszerrel párosítod, Te lehetsz az igazi stíluskirálynő!
 Ha szerencsés vagy és rábukkansz egy púderrózsaszín nadrágra az üzletekben, véletlenül se hagyd ott. Balerina cipővel és fehér, kék vagy lila mintás felsővel a legjobb randiszettet rakhatod össze.
 Mivel ez egy őszi kollekció, Conrad kisasszony becsempészte a sötétebb színeket is a kollekcióba. A pöttyök ismét feltűnnek, de most egy kicsit sötétebb összeállításban. A bordót helyettesítheted akár barnával akár feketével, ha olyan kreációt szeretnél ami igazán slankít.
 Ilyen ruhát azért nehéz találni itthon, de ha szemfüles vagy egy turkálóban biztosan akadsz hasonlóra. A fekete tűsarkú kötelező darab, ha pedig ezt a ruhát akarod, azt is megrendelheted az interneten.
 Ezt a szettet a cipő dobja fel, a  többi darab igazán snassz. Baráti összejövetelekre tökéletes, ott biztosan nem fájdul meg a lábad.

A kollekció legtöbb darabja ismét egyszerű és követhető, nem lesz  nehéz dolgod, ha olyan stílust szeretnél őszre, mint Laurené. Ahogy megfigyelted az ombre hajfestés is ismét el lett találva rajta, ami itthon még nem, de a másik kontinensen már hatalmas divat. Ha pedig még többet szeretnél megtudni Lauren beauty-titkairól, már nem kell sokat várnod, mert októberben jön az új könyv:
Lauren megosztja ebben az összes tippet és trükköt amit azóta tanult hogy reality-sztárból divattervező lett. Érdemes lesz beszerezni, az angolul tudóknak mindenképpen.

Puszi: T

1 megjegyzés:

  1. Lauren stílusa irigylésre méltó! :D Esetleg ha majd látsz ilyen kék, buggyos vállú felsőt írnál?
    Előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...