2010. július 8., csütörtök

Chanel-tipp a nyárra

Így hogy lassan nyár közepe felé tartunk, egyre többen megyünk szabadságra vagy élvezzük a nyári szünet adta lehetőségeket. És miről is szólna a nyár, ha nem a partiktól vagy esti sétákról esetleg romantikus randikról.

Jessica Alba a Chanel képviseletében olyan öltözéket választott magának, ami akár mindhárom alkalomra tökéletes. Ezért gondoltam, hogy ezt Neked is muszáj látnod.
Nekem egyből megjött a kedvem ehhez az összeállításhoz, nem tudom hogy azért-e mert Chanel, vagy azért mert Jessica olyan hihetetlen bájjal viseli. Ami pluszt ad az egésznek, az az hogy a darabok nem bonyolultak, így bárki le tudja utánozni ezt a szettet.

Fehér nyári ruha rengeteg helyen beszerezhető, és a fekete cipővel is ugyanez a helyzet. Ráadásként ez a két szín minden bőrtípushoz illik, tehát Te sem tévedhetsz vele. A piros övvel hangsúlyozhatod a derekadat is. A fehér-piros kontrasztja pedig igazi csábítóvá varázsol. Ha bátrabb vagy akkor Neked a vörös rúzs kötelező, ha kevésbé vagy merész akkor elég a szájfény. A hatás se így, se úgy nem fog elmaradni.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...