2009. december 29., kedd

Szilveszteri hajtippek

Amikor eljön a „party-time” a hajunkat tekintve egy fontos kérdést teszünk fel magunknak: azt, hogy feltűzzük, vagy kiengedve hagyjuk? És valóban ez a legfontosabb kérdés. Mindenképpen meg kell említeni, hogy ebben az évben divatba jöttek a kontyok, akár laza vagy szoros formáról van szó - a divatvilágban mindkét hajviselettel gyakran találkozhattunk.


Ha nem szereted a kontyokat, vagy a nagy szilveszteri bulira inkább kiengedett hajat választanál több lehetőséggel is számolhatsz. A rövid, fazonra vágott hajnál, legegyszerűbb megoldás talán az, ha kivasalod a hajad, erre a legjobb példa pedig ki más lenne mint az extravagáns, divatdiktátor: Rihanna.



Ha hosszabb a hajad akkor, talán egy szilveszteri-party-ra valami különlegesebb hajformát kellene választanod. Például, ebben az évben az egyik legdivatosabb hajviselet az, ha hajadból laza fürtöket varázsolsz. Ezt rengeteg sztáron is megfigyelheted, pl.: Blake Lively vagy Ashley Greene.



Elkészíthetsz kicsit romantikusabb fürtöket is, bár ezt egy szilveszteri partira nem igazán ajánlanám, de ha te szereted a romantikus hajformákat bátran kipróbálhatod.



Bárhogy is döntesz, előtte vedd figyelembe a ruhádat és az adottságaidat, például ha nagyon széles vállad van és pántos felsőt, vagy csőtoppot akarsz felvenni, konty helyett tanácsos leengedni a hajad, ami ellensúlyozza a széles vállaidat.


Remélem ez a bejegyzés segít majd abban, hogy a szilveszteri bulin még fergetegesebben nézzetek ki! Ha bármilyen kérdésetek van: be-glamorous@windowslive.com


xo xo K

3 megjegyzés:

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted
    to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your rss feed and I hope you
    write again soon!

    Have a look at my page cooking games

    VálaszTörlés
  2. Thanks on your marvelous posting! I certainly enjoyed
    reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back someday.
    I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice holiday weekend!


    my blog :: pizza games
    my website: pizza games

    VálaszTörlés
  3. WOW just what I was looking for. Came here by searching for creation

    Look into my webpage :: instagram followers

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...